Ugrás a tartalomhoz

Hírek

Megújult kórházunk laboratóriuma, melynek során megtörtént a laboratórium épültgépészeti felújítása, korszerű labordiagnosztikai eszközeinek beszerzése és számítógép parkjának megújítása. A felújítás az Interreg V-A Románia-Magyarország Együttműködési Program keretében, a ROHU457 számú projekthez kapcsolódóan valósult meg, szakembereink modern, betegbarát környezetben várják a laboratóriumba érkező Pácienseket. A jövőben is feladatunknak tekintjük megbízható és gyorsan elérhető laboratóriumi vizsgálatokkal segíteni ellátási területünk orvosainak munkáját a nap 24 órájában.

Tájékoztatjuk Tisztelt Pácienseinket, hogy 2023. MÁRCIUS 6-TÓL (HÉTFŐ) A LABORATÓRIUM SZAKRENDELŐJE VISSZAKÖLTÖZIK AZ INTÉZMÉNY FŐÉPÜLETÉNEK 2. EMELETÉRE, tehát a vérvételi vizsgálat is ott történik.

Rendelési idő: a rendelési időben nem történik változás, továbbra is hétfőtől péntekig 8:00-14:00-ig lehet a laboratóriumi ellátást igénybe venni.

- MEGKÖZELÍTÉS: a kórház főépületébe a szakrendelői bejáraton belépve, javasoljuk a jobb oldali folyosó végén, a szemészeti szakrendelő előtt található lift, illetve lépcső használatát.

Március 6-tól a jelenlegi földszinti szakrendelőben vérvételre hétfőtől csütörtökig, 8:15-9:30 között lesz lehetőség, elsősorban a kardiológiai gondozottak számára.




Megközelíthetőség