Ugrás a tartalomhoz

Küldetésünk

Arra törekszünk, hogy jó minőségű egészségügyi szolgáltatásokat kínáljunk térségünk lakói számára. Céljaink ambiciózusak. Egyszer és mindenkorra elhatároztuk, hogy a hozzánk forduló betegeink egészségét megőrizzük, megelőzzük egészségromlásukat, meggyógyítjuk a betegségeiket. Ez a célkitűzés felelősséggel jár számunkra.

Minőségpolitikánk alapértéke, hogy tiszteljük betegeinket, és hozzátartozóikat, etikus kapcsolatot alakítva ki velük. Célunk elérése érdekében gondolkodásunkra az elfogulatlanság jellemző, munkánkat pedig a “Tedd másképpen” felkiáltás jegyében végezzük. Azon fáradozunk, hogy gondolkodásunk egyszerű és gyakorlatias legyen, és ez jellemezze az embertársainkkal történő bánásmódot is. Mindez felelősséget von magával, ami azt is jelenti, hogy a saját magunkkal szemben felállított elvárásokat folyamatosan növelni kell.

Néhány évtizedes működés után már komoly eredményeket tudtunk felmutatni szolgáltatásaink minőségének javításában. Hisszük, hogy tevékenységünk munkatársainkat is arra ösztönözi, hogy velünk azonos célokért dolgozzanak és folyamatosan képezzék magukat. Megbecsüljük őket, minden vezető beosztásban dolgozó munkatársunk egyik legfontosabb feladata, hogy a dolgozók ösztönzéséről, továbbképzéséről folyamatosan, célratörően és hatékonyan gondoskodjék. Ha a csapat minden tagja eltökélten, felelősséggel végzi feladatát, az szükségszerűen egy fantasztikus csapatszellemet eredményez. Ha a csapat bevonásával kialakult az irányvonal, a döntéseket már a vezető hozza meg. Ez az alapja a jó minőségű egészségügyi szolgáltatásainknak.

Az igazi Szent Damján Görögkatolikus Kórház-szellem a mai napig is épít a lelkesedésre, az állandó megújulásra, a költségorientáltságra, a felelősség vállalására és az egymás segítésére. Arra, hogy egy feladat elvégzéséhez alázattal és egyszerűséggel állunk hozzá, és inspiráljuk egymást. Kár mindenkiért, akit lelkesedésünk nem ragad magával! A hivatás, a munka nem csak kenyérkereset. Életünk egyharmadát hagyjuk elveszni, ha munkakedv nélkül dolgozunk.

Az igazi boldogságot nem a cél elérése, hanem az odavezető út jelenti. Sorsunk nagyszerűsége, hogy még az elején tartunk. Minden vonatkozásban. Már önmagában a kérdés: “Mit tegyünk ma, hogy holnap jobb legyen?” - előre visz minket. A legtöbb dolgot még nem végeztük el. Gyűjtsünk össze keménykötésű, derülátó fanatikusokat, akik a lehetetlent is megvalósítják, mert igazából tényleg semmi sem lehetetlen számukra.

Amit akarunk, azt el is érjük – közösen, jó minőségben, mert a jó példánál nincs hatékonyabb eszköz.

Megközelíthetőség