Ugrás a tartalomhoz

Általános tudnivalók

A honlap eredeti szerkezete, külalakja, tartalma a természetes személy, kizárólagosan felhasználói jogosultsággal a Szent Damján Görögkatolikus Kórház rendelkezik; így a honlap, mint egységes Mű jogi védelem alatt áll. A honlap tartalma bárki által szabadon felhasználható, idézhető és többszörözhető – feltéve, hogy a további felhasználás nem üzleti, kereskedelmi célból történik, és a forrás feltüntetésre kerül. A másodközlésnek meg kell felelnie a sajtóról szóló 1986. évi II. tv., a Büntető Törvénykönyv (1978.évi IV. tv.), a Polgári Törvénykönyv (1957. évi IV. tv.), a Szerzői jogról szóló (1999. évi LXXVI. tv.) törvények megfelelő paragrafusainak.

A honlapon elhelyezett közlések a nyilvánosság tájékoztatását szolgálják, és semmilyen módon nem kötik a Szent Damján Görögkatolikus Kórházat.

A honlap szerkesztői mindent megtesznek azért, hogy az itt közölt információk pontosak, frissek és teljesek legyenek, de semmiféle felelősséget nem vállalnak bármely, ezen információk használatából adódó kár bekövetkeztéért. A Szent Damján Görögkatolikus Kórház fenntartja a jogot, hogy a honlap tartalmát részben vagy egészben bármikor megváltoztassa.

A honlapon elhelyezett linkkel hivatkozott, harmadik személy által fenntartott külső oldalak tartalmáért a Szent Damján Görögkatolikus Kórházat semmiféle felelősség nem terheli.

A Szent Damján Görögkatolikus Kórház fenntartja magának a jogot, hogy a méltatlan környezetbe helyezett kapcsolódás ellen kifogást emeljen és annak megszüntetését kezdeményezze. A kapcsolódás elhelyezésről az alábbi címen kérünk bejelentést.

A honlap anyagainak felhasználásával kapcsolatban további információt kaphat az titkarsag@kisvardakorhaz.hu címen, a levélben nevét, elektronikus postacímét, a felhasználás kívánt módozatát írja le.

Megközelíthetőség