Ugrás a tartalomhoz

Hírek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Szervezete idén ismét, immár hetedik alkalommal rendezte meg vármegyénkben a szakdolgozók számára szervezett szakmai versenyét, melynek a nagykállói Sántha Kálmán Tagkórház adott otthont március 5-én.

A megmérettetésen hat csapat vett részt a vármegye valamennyi szervezetétől, kórházunkat a DAMJÁN-O-SHOCK négyfős gárdája képviselte.
A program rövid, vicces bemutatkozásokkal kezdődött, majd a versenyfeladatok között volt tesztírás, gyakorlati verseny, amelyben az alapápolás lépésein kívül egy reanimációt, vagyis egy hétköznapi újraélesztést kellett bemutatniuk a csapatoknak. Ezt követően tájanatómia, activity és villámkérdések következtek.

A 3 perces bemutatkozásban humorérzéküket és kreativitásukat csillogtatták meg versenyzőink, ami olyan remekül sikerült, hogy a zsűri külön értékelése alapján, idén is, az első díjat zsebelte be a csapatunk.
A két nyíregyházi, a mátészalkai, a fehérgyarmati és a nagykállói csapat mellett a kórházunk szakdolgozóiból álló négyes, méltó módon bizonyította felkészültségét, szakmai, gyakorlati tudását, hiszen a DAMJÁN-O-SHOCK állhattak a képzeletbeli dobogó második fokára. A szakmai verseny igazán kiélezett volt, a mieink az első helyről mindössze 2 ponttal csúsztak le.
Büszkék vagyunk csapatunk tagjaira, és szívből gratulálunk a megszerzett előkelő helyezéshez!

DAMJÁN-O-SHOCK: Potorné Kovács Anikó csapatkapitány – Traumatológiai Osztály, Szobota Zsoltné – Központi Műtő,

Albi Gábor – Sürgősségi Betegellátó Osztály, Aros Gábor – Sürgősségi Betegellátó Osztály.


A helyszínen szorított a csapatért főigazgatónk, Hegyi Henrik D., Jakabné Harcsa Erzsébet és Kropkóné Popovics Tímea, valamint Battyányi Marianna pótversenyzőnk.

Köszönet Farkasné Juhász Zsuzsa helyi elnöknek a szervezésben és a zsűrizésben való aktív részvételért.
A győzelmet a nyíregyházi alakulat szerezte meg, így képviselhetik megyénket a 2024. április 5-én, tizenkettedik alkalommal megrendezésre kerülő Országos Szakmai Vetélkedőn. Gratulálunk!




Megközelíthetőség