Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2019-02-08

A „LÁTOGATÁSI TILALOM” lényege, hogy a szokásostól is fokozottabban kell óvnunk betegeinket, mivel valamilyen kórokozó, az átlagosnál magasabb számban van jelen környezetünkben.

Tisztelt Betegeink! Tisztelt Hozzátartozó Látogatók!

A Felső-Szabolcsi Kórházban 2019. február 4.-től kezdődően „LÁTOGATÁSI TILALOM!” van érvényben.

A „LÁTOGATÁSI TILALOM” lényege, hogy a szokásostól is fokozottabban kell óvnunk betegeinket, mivel valamilyen kórokozó, az átlagosnál magasabb számban van jelen környezetünkben. Az egyéb megbetegedésben szenvedő és emiatt kezelt betegek immunrendszere gyengébb, ezért ők kifejezetten fogékonyak a fertőzésre. Jelenleg az „INFLUENZAJÁRVÁNY” miatt lépett életbe a „LÁTOGATÁSI TILALOM”.

Sajnos nehezen veszik tudomásul látogatóink, hogy mindez a rendelkezés a BETEGEK ÉS ÖNÖK egészségének megóvása érdekében történik!

Ezért kórházunk Vezetősége arra kéri Önöket, hogy gyógyító munkánkat segítse azzal, hogy legelőszöris betartják e tilalmat!

Mindenkinek fontos betegeink gyógyulása, azon túl, hogy szakorvosaink és szakdolgozóink lelkiismeretes munkát végeznek. Szeretnénk azonban mégis megkönnyíteni mind a magunk, mind az Önök helyzetét azzal, hogy meghatározott időben

délelőtt 10.00 órától – 10.30 óráig

délután 16.00 órától – 16.30 óráig

jöhetnek csak be családtagjukhoz és ekkor behozhatják, átadhatják a betegek részére szükséges tisztálkodási felszereléseket, váltó ruházatot, ásványvizet, illetve elvihetik a szennyes ruhát, edényt, amit otthon fokozott fertőtlenítéssel mossanak ki és mosogassanak el.

Nagyon lényeges, hogy a meghatározott időben csak EGY fő családtag, hozzátartozó érkezzen, nem a család teljes létszáma!

Ez alatt az idő alatt ápolóink készséggel segítenek a cserék lebonyolításában, de a nap további részében kérjük, ne nehezítsék a betegek helyzetét azzal, hogy bent szeretnének tartózkodni a kórház területén, esetlegesen a betegek mellett, kitéve önmagukat is további fertőzés veszélynek!

Köszönjük együttműködésüket!



Megközelíthetőség