Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2021-11-17

IDŐPONTFOGLALÁS COVID OLTÁSRA

IDŐPONTFOGLALÁS COVID OLTÁSRA

Aki már regisztrált a COVID elleni védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon, interneten tud időpontot foglalni az első és harmadik oltásra a kórházi oltópontokra. A második oltás időpontjáról mindig az első oltás alkalmával kapnak tájékoztatást az oltóponton.

Az online időpontfoglaló elérhetősége: www.eeszt.gov.hu

Emlékeztető harmadik oltás felvételére annak van lehetősége, aki elmúlt 18 éves, és már több mint 4 hónapja vette fel korábbi oltását.

Aki még nem regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, de szeretné beoltatni magát, a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon tud regisztrálni. A regisztráció során megadott adatok ellenőrzése és érvényesítése néhány napot vesz igénybe. Ezt követően, az érvényes regisztrációval rendelkezők (külön értesítés nélkül) automatikusan tudnak az interneten időpontot foglalni az oltásra.

Fontos! Mindenki csak egy foglalást tud végezni. Az online felületen korábbi sikeres időpontfoglalás módosítására nincs lehetőség, új foglalás csak akkor lehetséges, ha az előző időpont az egészségügyi intézmény részéről törlésre kerül. A visszaigazoló e-mailben kapott elérhetőségen kell jelezni, ha töröltetni szeretné korábbi foglalását. Amennyiben az intézmény részéről megtörtént a törlés, újra lehetősége van időpontfoglalásra.

Kérjük, hogy a lefoglalt időpontban pontosan jelenjen meg az oltásra!

Az oltásra hozzák magukkal a személyi igazolványukat, a TAJ-kártyájukat és a lakcímkártyájukat.

18 alatti személyek esetében az oltáshoz aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatra is szükség van, mely a következő linkről tölthető le: https://koronavirus.gov.hu/



Megközelíthetőség