Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2024-01-17

Több nagyvállalat anyagi támogatásval új kardiológiai ultrahangkészülék került beszerzésre

A Kisvárdai Kórház Barátainak Alapítványát 2023-ban is több helyi és megyei érdekeltségű nagyvállalat támogatta céljai megvalósításában, elősegítve ezzel kórházunk működését, gyógyító tevékenységét.

Az elmúlt időszakban sajnálatos módon tapasztalható, hogy jelentősen megnövekedett a szív-és érrendszeri megbetegedések száma. Ezért tűztük ki célul egy új kardiológiai ultrahangkészülék beszerzését, mely szakmailag magas szinten segíti az orvosokat a diagnózis felállításában, pontosabb leletek készítésében, hozzájárulva az intézményünkben történő betegellátás színvonalának és hatékonyságának növeléséhez.

Az eszköz megvásárlásában olyan karitatív tevékenységet folytató cégek nyújtottak anyagi támogatást, akik példaértékű társadalmi szerepvállalásukkal eddig is sokat tettek számtalan terület fejlesztéséért. A beszerzésre került készülék ára közel 20 millió forint, melynek megközelítőleg a felét köszönhetjük több vállalat együttműködő partnerségének:

  • Master Good cégcsoport alapítványa, a Bárány Család a Családokért Alapítvány
  • a MICHELIN Hungária Kft.
  • a Nyírzem Coop Zrt.,
  • a Háda Kft.,
  • a Transit-Railway Zrt.,
  • és Bacsó István egyéni vállalkozó (Bacsó Beton)

nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy ezzel a készülékkel bővülhessen a Szent Damján Görögkatolikus Kórház orvosdiagnosztikai eszközparkja.

Az ünnepélyes adományozási eseményen minden érintett támogató részt vett, és a Bárány Család a Családokért Alapítvány nagyértékű adományát is ezen a sajtónyilvános rendezvényen adta át Bárány Lászlóné kuratóriumi elnök Hegyi Henrik Dénesnek, a Szent Damján Görögkatolikus Kórház főigazgatójának.

Az egészségügyi intézmény vezetője köszönetét fejezte minden vállalkozónak, akiknek támogatása nem csak anyagi értelemben segítség, hanem példaértékűen szimbolizálja az önzetlen összefogás és a társadalmi felelősségvállallás jelentőségét is

Galéria


Megközelíthetőség