Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2022-01-14

Átmenetileg új helyre költözik a vérvételi helyiség

Megújul kórházunk laboratóriuma

Átmenetileg új helyre költözik a vérvételi helyiség


A Szent Damján Görögkatolikus Kórházban folyamatos fejlesztéseket hajtunk végre, melyek célja a betegellátás szakmai színvonalának és biztonságának növelése az infrastrukturális feltételek és eszközellátottság javításán keresztül is.

2022-ben teljesen megújul kórházunk laboratóriuma. A korszerűsítés során megtörténik a laboratórium építészeti felújítása, a kor legmodernebb labordiagnosztikai készülékeinek beszerzése és számítógép parkjának megújítása.

Felhívjuk Tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy a felújítással járó munkálatok idejére a laboratórium szakrendelői helyisége a jelenlegi 2. emeleti helyéről leköltözik a földszintre, ezért 2022. január 24-től a vérvétel és a leletkiadás a kórház főépületének földszintjén, az ortopédiai szakrendelés helyén történik.

Tájékoztatjuk továbbá Önöket, hogy 2022. január 21-én 12 óráig fogadjuk a betegeket a laboratóriumban.

További hasznos információk a laboratóriumba érkezők számára:

  • Rendelési idő: A rendelési időben nem történik változás, a laboratóriumi ellátást továbbra is hétfőtől péntekig 8-14 óra között tudják igénybe venni.
  • Megközelítés: A betegfogadó épületen történő áthaladást követően, a kórház főépületébe a szakrendelő felőli bejáraton belépve, a jobbra található szakrendelői folyosón.
  • Bejelentkezés: Vérvételre történő bejelentkezés nem a betegfogadó épületben történik, hanem a laboratóriumi szakrendelőben.

A korszerűsítést követően egy megújult, modern, betegbarát környezetben várjuk a laboratóriumba érkező Pácienseinket.

Ebben az átmeneti időszakban mindenkitől kellő türelmet, megértést és együttműködést kérünk!

Kisvárda, 2022.01.14.


Megközelíthetőség