Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2022-02-24

Korszerűsítjük a sürgősségi betegellátó osztályt – az építési munkálatok idejére változik az osztály megközelíthetősége

LAKOSSÁGI KÖZLEMÉNY


KORSZERŰSÍTJÜK A SÜRGŐSSÉGI BETEGELLÁTÓ OSZTÁLYT – AZ ÉPÍTÉSI MUNKÁLATOK IDEJÉRE VÁLTOZIK AZ OSZTÁLY MEGKÖZELÍTHETŐSÉGE

A beruházás megvalósításával elsődleges célunk, hogy a lakosság igényeinek megfelelő fejlesztéseket hajtsunk végre. A 2021.02.21-én aláírt szerződéssel megvalósítási szakaszba lépett a projekt, melynek következő állomása az építési munkaterület átadása a kivitelező részre 2022. március 1-én.

Felhívjuk Tisztelt Pácienseink figyelmét, hogy az építési munkálatok idejére változik a Sürgősségi betegellátó osztály megközelíthetősége. Az osztályra érkező vagy mentővel szállított betegeknek 2022. március 1-től a Traumatológiai járóbeteg szakellátáshoz vezető bejáraton keresztül lesz lehetőségük eljutni az osztályra.

Az intézményünkbe érkező betegeink részére betegirányító táblákat helyezünk ki, ezzel is megkönnyítve a tájékozódást. Kérdéseikkel bizalommal fordulhatnak a Betegfogadó épületben és a Portaszolgálaton dolgozó kollégáinkhoz, akik segítenek a tájékozódásban.

A korszerűsítés eredményeként egy közel 100 m2-es klimatizált betegváró, új kezelők kerülnek kialakításra, emellett fejlesztjük az osztály eszközparkját is annak érdekében, hogy modern, betegbarát környezetben fogadjuk a Sürgősségi betegellátó osztályra érkező betegeinket.

Az építési munkálatokból eredő esetleges zajhatások és kellemetlenségek miatt szíves elnézésüket kérjük. Ebben az átmeneti időszakban mindenkitől kellő türelmet és együttműködést kérünk, megértésüket köszönjük!


Megközelíthetőség