Ugrás a tartalomhoz

Hírek

A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Területi Szervezete 2019 után idén ismét, immár hatodik alkalommal rendezte meg vármegyénkben a szakdolgozók számára szervezett szakmai versenyét, melynek a Jósa András Oktatókórház adott otthont február 8-án.

A megmérettetésen hat csapat vett részt a vármegye valamennyi szervezetétől, kórházunkat a DAMJÁN-O-SHOCK négyfős gárdája képviselte.

A program rövid, vicces bemutatkozásokkal kezdődött, majd a versenyfeladatok között volt tesztírás, gyakorlati verseny, amelyben az alapápolás lépésein kívül egy reanimációt, vagyis egy hétköznapi újraélesztést kellett bemutatniuk a csapatoknak. Ezt követően tájanatómia, activity és villámkérdések következtek.

A 3 perces bemutatkozásban humorérzéküket és kreativitásukat csillogtatták meg versenyzőink, ami olyan remekül sikerült, hogy a zsűri külön értékelése alapján az első díjat be is zsebelte csapatunk.

A két nyíregyházi, a mátészalkai, a fehérgyarmati és a nagykállói csapat mellett a kórházunk szakdolgozóiból álló négyes méltó módon bizonyította felkészültségét, szakmai, gyakorlati tudását, hiszen a DAMJÁN-O-SHOCK állhattak a képzeletbeli dobogó második fokára. A szakmai verseny igazán kiélezett volt, a mieink az első helyről mindössze 0,5 ponttal csúsztak le.

Büszkék vagyunk csapatunk tagjaira, és szívből gratulálunk a megszerzett előkelő helyezéshez!

DAMJÁN-O-SHOCK: Potorné Kovács Anikó – csapatkapitány, Battyányi Mariann, Szobota Zsoltné, Kovács Csaba

Köszönet Hegyi Henrik D. főigazgató úrnak és Kropkóné Popovics Tímea ápolási igazgató helyettesünknek, akik a helyszínen szorítottak a csapatért, és Farkasné Juhász Zsuzsa osztályvezető ápolónak a szervezésben és a zsűrizésben való aktív részvételért.

A győzelmet a mátészalkai alakulat érdemelte ki, ezzel lehetőséget kaptak az országos versenyen való részvételre, gratulálunk!


Fényképek megtekintése a versenyről


Megközelíthetőség