Hírek

2019-02-15

Kórházunk új, magasabb szintre lépett a higiénikusabb és biztonságosabb környezet megteremtésében.


Kórházunk kiemelten fontosnak tartja, hogy betegeit, az őket látogató hozzátartozókat és a kórház dolgozóit is minden szempontból biztonságos környezet várja, ezért olyan megoldást kerestünk, mellyel hosszú távon, hatékonyan, környezetbarát módon teremthetünk magasabb higiéniai szintet az intézmény minden osztályán.
A Resysten Hungary Kft. fotokatalitikus védőbevonatrendszerét alkalmaztuk minden olyan kritikus felületen, amit sok ember érint. Így kapott bevonatot a kórházban minden, a betegek és látogatók által használt eszköz és berendezés (kilincs, kapcsoló, mosdókagyló, csap, betegágy, éjjeliszekrény, szék, kapaszkodó, betegtolókocsi, műszerek, berendezések stb.), továbbá az összes nővérpult és nővérszoba.
A Resysten WhiteTitan bevonat egy olyan magyar fejlesztés eredménye, mely környezetbarát módon, a titán-dioxid és a fény segítségével élhetetlen mikrokörnyezetet teremt a kórokozók számára. Ezáltal nagymértékben mérsékelhető az átfertőződések lehetősége, minimálisra csökkenthető a vírusok, baktériumok, gombák és egyéb szennyeződések előfordulása. Hatása egy éven keresztül folyamatos, a vegyszerekkel és dörzsöléssel szemben ellenálló. A hagyományos takarítási technológiákkal együtt alkalmazva egy sokkal higiénikusabb, egészségesebb környezet válik elérhetővé.
A bevonatról további információt a www.resysten.com weboldalon olvashatnak.
Megközelíthetőség