Hírek

2018-12-19

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. decemberi ünnepi időszakban az általános munkarendnek megfelelően kórházunkban a betegellátás folyamatos és zökkenőmentes lesz.


Tisztelt Betegeink!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a 2018. decemberi ünnepi időszakban az általános munkarendnek megfelelően kórházunkban a betegellátás folyamatos és zökkenőmentes lesz.

Fekvőbeteg ellátást illetően valamennyi akut felvételes osztályunk teljes kapacitással, a munkaszüneti napokon az ügyeleti rendnek megfelelően működik.

Járóbeteg ellátásunk munkanapokon a szokott rendelési időben működik, valamennyi szakrendelésünkön, munkaszüneti napokon a szakellátás szünetel.

Ünnep- és munkaszüneti napokon folyamatos ügyeleti ellátás biztosított Sürgősségi Betegellátó Osztályunkon.Valamennyi akut, kórházi ellátást igénylő megbetegedés, baleset miatt fogadjuk betegeinket.

A részletes szakrendelői időpontokról, valamint az előjegyzés szükségességéről és beutaló kötelezettségről részletesen tájékozódhatnak intézményünk honlapján.

Felhívjuk figyelmüket az ünnepi időszakban megnövekedett háztartási balesetekre, a forrázásos, vágott, metszett sérülések gyakoribb előfordulására, illetve az ezek elkerüléséhez szükséges óvintézkedések megtételére! Gyakoribbak az elektromos hálózat meghibásodásából adódó balesetek, az égéses sérülések.

A túlzott alkoholfogyasztás, vagy étel abúzusok szintén fokozott veszélyt jelentenek. Az ünnepek felfokozott érzelmi időszakot jelentenek, figyeljünk a környezetünkben előforduló családi viszályokra, a magányos emberekre!

Végül felhívjuk a figyelmet a körültekintő, az időjárásnak, valamint az út- és látási viszonyoknak megfelelő közlekedés fontosságára is!

Kívánunk a Felső-Szabolcsi Kórház valamennyi dolgozója nevében Áldott Karácsonyt és Boldog Új évet!

Kisvárda, 2018.12.17.

Hegyi Henrik D.

főigazgató
Megközelíthetőség