Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2021-12-13

LEZÁRULT AZ OLTÁSI AKCIÓ, DE AZ OLTÁS TOVÁBB FOLYTATÓDIK INTÉZMÉNYÜNKBEN

LEZÁRULT AZ OLTÁSI AKCIÓ, DE AZ OLTÁS TOVÁBB FOLYTATÓDIK INTÉZMÉNYÜNKBEN


A regisztráció nélküli oltási akció lezárult, de intézményünkben továbbra is várjuk az előzetes regisztrációval és időponttal rendelkező oltakozni szándékozókat akár az első, az elmaradt második, vagy az emlékeztető harmadik oltásra.

Aki már regisztrált a COVID elleni védőoltásra a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon, interneten tud időpontot foglalni az első és harmadik oltásra. A második oltás időpontjáról mindig az első oltás alkalmával kapnak tájékoztatást az oltóponton.

Az online időpontfoglaló elérhetősége: www.eeszt.gov.hu

Emlékeztető harmadik oltás felvétele mindenkinek javasolt, aki elmúlt 18 éves, és már több mint 4 hónapja kapta meg az előző oltását.

Aki még nem regisztrált a koronavírus elleni védőoltásra, de szeretné beoltatni magát, a www.vakcinainfo.gov.hu oldalon tud regisztrálni. A regisztráció során megadott adatok ellenőrzése és érvényesítése néhány napot vesz igénybe. Ezt követően, az érvényes regisztrációval rendelkezők (külön értesítés nélkül) automatikusan tudnak az interneten időpontot foglalni az oltásra.

Az oltásra hozzák magukkal a személyi igazolványukat, a TAJ-kártyájukat és a lakcímkártyájukat, a második és harmadik oltás esetén a korábbi oltást igazoló dokumentumokat.

18 alatti személyek esetében az oltáshoz aláírt szülői hozzájáruló nyilatkozatra is szükség van, mely a www.koronavirus.gov.hu oldalról tölthető le.

A regisztrációval és időpontfoglalással kapcsolatban felmerülő kérdések esetén, a 06-30/983-6268-as telefonszámon kérhetnek információt.Megközelíthetőség