Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2022-03-31

Korszerű újszülött újraélesztő asztalt, mobil inkubátort és kékfény lámpát adományozott a mai napon az F MEDICAL Magánklinika Kft.

ÉLETMENTŐ ADOMÁNYOK KÓRHÁZUNK RÉSZÉRE AZ F MEDICAL MAGÁNKLINIKA KFT. JÓVOLTÁBÓL


Korszerű újszülött újraélesztő asztalt, mobil inkubátort és kékfény lámpát adományozott a mai napon az F MEDICAL Magánklinika Kft. a Kisvárdai Kórház Barátainak Alapítványán keresztül, kórházunk Szülészet-nőgyógyászati osztálya részére.

Az osztály olyan speciális készülékeket kapott, ami elengedhetetlen a koraszülött vagy valamilyen egészségügyi problémával küzdő újszülött babák biztonságos, komplex ellátásához. Az adomány révén az F MEDICAL Magánklinika Kft. hozzájárult ahhoz, hogy minőségi betegellátást tudjunk biztosítani a térségünkben élők részére, segített abban, hogy az újszülött csecsemők még korszerűbb és szakszerűbb ellátásban részesüljenek.

Az adományokat Mikucza Tamás az F MEDICAL Magánklinika Kft. ügyvezetője és Rausz Attila gazdasági igazgató adta át Hegyi Henrik Dénes főigazgatónak és Dr. Novák Miklós osztályvezető főorvosnak a Szent Damján Görögkatolikus Kórházban.

Nagy segítség ez kórházunk számára, köszönjük a felajánlást!



Megközelíthetőség