Ugrás a tartalomhoz

Hírek

2018-05-14

Belevágunk új projektünkbe, megszépítjük a kórház Árpád utcai frontját.

Örömmel tájékoztatjuk a Felső-Szabolcsi Kórházba látogatókat és Kisvárda város lakóit, hogy régóta dédelgetett álmunk válik valósággá.

A jövő héttől kezdődően belevágunk „a külső igenis számít” projektünkbe, megszépítjük a kórház Árpád utcai frontját. Nemcsak az elöregedett, egymásra hajló fákat fogjuk jógazda módjára kezelésbe venni, hanem kerítésünket is lecseréljük. Azt, hogy miért van erre szükség, talán nem is kell részleteznünk Önöknek, hiszen Önök nap mint nap látják, hogy a kerítésünk, mely közel 50 éves, sok helyen megdőlt, megsüllyedt, a fák kezeletlenek, ebből fakadóan balesetveszélyesek.

Megkaptuk a munka megkezdéséhez szükséges engedélyeket, megvannak az új kerítéselemek, elkészítettük a feladat elvégzéséhez kapcsolódó ütemtervet és forgalomkorlátozási tervet. Kollégáim mindent megtettek és tesznek annak érdekében, hogy projektünkkel az Önök nyugalmának minimális megzavarása mellett, a lehető legrövidebb idő alatt végezzenek.

Amiben Önökre számítunk…

Elsősorban azt kérjük, hogy biztonságuk érdekében figyeljék az ideiglenes közlekedési jelzéseket, melyek egyértelmű jelzést fognak adni a kórházba mind gyalogosan, kerékpárral vagy autóval érkezők részére!

Kérünk továbbá türelmet és megértést! Tudjuk, hogy az átmeneti kellemetlenségek olyan változást idéznek majd elő Városunk arculati képében, mely nemcsak a kórház, hanem az Önök megelégedésére is fog szolgálni.

A munkálatok előre láthatóan 2018. május 15-től június 30-ig fognak tartani.

Köszönjük!

Hegyi Henrik D.
Főigazgató


Megközelíthetőség